eliinsmat.blogg.se

Klassiska maträtter, utmaningar & nya smaker.

Pasta med karl-johansvamp

Publicerad 2014-06-04 09:53:45 i Allmänt,

 
2 pers
 
1 paket a 250g färsk pasta
250g karljohan svamp
150g ostronskivling
2 stora vitlöksklyftor
4 dl grädde
Vit tryffelolja
1 msk kantarellfond alt. 1/2 svampbuljongtärning
Svartpeppar & salt
Smör till stekning
 
Gör såhär:
Koka upp rikligt med saltat vatten
Skiva svampen och vitlöken tunt och fräs sedan i smör i en het panna. Häll sedan på grädde och häll i fond. Låt puttra en stund. Lägg i pastan och koka al dente.
Smaka av såsen med svartpeppar och salt och servera tillsammans med pastan. Ringla över lite tryffelolja.
 
Smaklig måltid
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela